Voedingssupplementen Beyuna

 

Webshop Beyuna

The Lifestyle company from Inside Out and Outside In.

Met de producten uit het Beyuna assortiment bevorder je een gezonde levensstijl.

Personalised nutrition Op basis van wetenschappelijke inzichten en rekening houdend met de factoren die van invloed zijn op de productie van onze voeding loopt er op dit moment een wereldwijd onderzoek dat tot doel heeft om tot een nieuw gezondheidsmodel te komen: 'Personalised Nutrition'.

Natuurlijke voedingssupplementen

Inside out Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten en volgt deze Personal Nutrition-ontwikkelingen op de voet. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit: 'Inside Out'.

Beyuna heeft ook pure verzorgingsproducten

Outside in Niet alleen voeding heeft invloed op onze gezondheid, ook verzorgingsproducten, make-up en nagellak. En omdat met name nagellak vaak een grote hoeveelheid schadelijke en hormoonverstorende ingrediënten bevat, heeft Beyuna haar assortiment uitgebreid met de mens- en milieuvriendelijke nagelverzorgingsproducten van Zoya.

Vrij van schadelijke chemicaliën Zoya nagellak is Big10Free, wat inhoudt dat het vrij is van de schadelijke chemicaliën Formaldehyde, Formaldehyde-hars, Dibutylftalaat, Tolueen, TPHP, parabenen, Xyleen, Ethyl tosylamide, Kamfer en lood. Je kunt dus volop genieten van de nieuwe kleuren uit de modewereld, zonder je gezondheid in de waagschaal te leggen. Ook daaraan herken je dus onze kijk op een gezonde leefstijl. Want gezondheid werkt volgens ons niet alleen van binnen naar buiten, maar ook van buiten naar binnen, oftewel: 'Outside in'.