BiografieMijn naam is Josephien van den Brink.

Na de middelbare school heb ik een lerarenopleiding gedaan. Na deze opleiding heb ik kort voor de klas gestaan als docent. Vervolgens ben ik 35 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven onder meer als financial controller, analist verkoopcijfers, directie assistent en beleidsmedewerker. 

In de afgelopen 5 jaar heb ik een studie gedaan voor orthomoleculair voedingsdeskundige, energetisch therapeut en vitaliteitscoach.

Hoe het begon

De training 'Leiderschap en Gedrag' heeft mijn Life Purpose (levensdoel) naar boven gehaald. Na de training voelde ik dat ik niet mijn Life Purpose leefde.

Door mijn bewustwordingsproces, ben ik weekend workshops gaan volgen die mij hebben doen groeien tot creationcoach (leren creëren vanuit je hart). Tijdens deze workshops ben ik terug gegaan naar mijn essentie. Ik ging 'voelen' in plaats van 'denken'. Ik voelde wat ik vanuit mijn hart wilde gaan doen. Ik werd daar ontzettend blij van. Het voelde heel vreemd maar ook heel vertrouwd. Deze workshop leerde mij in contact te komen met mijn hart en ook mijn overtuigingen, gewoontes en programma's (herhaling van hetzelfde gedrag).

Innerlijke groei

Door de cursussen en mijn bewustwording ging ik steeds beter voelen waar ik echt blij van werd en waarvan niet. Diep van binnen voelde ik op een gegeven moment de tegenstrijdigheid met wat ik overdag deed en wat ik graag daadwerkelijk zou willen. Het werd mij steeds duidelijker wat ik in mijn dagelijks leven zou willen gaan doen.

Naast je niet gewenste overtuigingen kunnen ook niet verwerkte emoties, die op celniveau liggen opgeslagen, een belemmering in je persoonlijke groei zijn. Om deze opgeslagen negatieve emoties uit het celgeheugen te laten verdwijnen, heb ik een aantal helende reizen, volgens de methode van Brandon Bays, ondergaan. Een geweldige stap voor mijn verdere innerlijke groei.

Met deze ervaring heb ik de afgelopen jaren mensen begeleid in hun helende reis processen. Ik heb teams helpen ontwikkelen en ik heb mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling.

Al deze ervaringen neem ik mee in mijn eigen praktijk. Het opzetten van mijn eigen praktijk zorgt ervoor dat ik nu kan doen waar ik het meeste energie uit haal; mensen begeleiden naar een betere gezondheid en bij het realiseren van hun persoonlijke doelen.

Orthomoleculaire voeding

Mijn visie is dat je niet alleen door onverwerkte emoties bij jezelf op te lossen, de heling op celniveau tot stand kunt brengen. Ook voeding speelt een belangrijk rol tot heling op celniveau. De studie over orthomoleculaire voeding fascineerde me enorm. Gedurende de studie ben ik overgestapt op een orthomoleculair voedingspatroon (lichaamsopbouwende voeding). Ik ben blij verrast wat dit met mijn lichaam heeft gedaan. Ik kreeg meer energie, mijn schildklier ging beter functioneren, ik kreeg een lagere bloeddruk, een beter slaappatroon, minder opgejaagd gevoel en mijn weerstand ging enorm omhoog, met als gevolg dat verkoudheid wegblijft.


Synchroniciteit en energetische therapie

Ik geloof in synchroniciteit: alles wat je nodig hebt, komt op het juiste moment op je pad. Zo kwam begin dit jaar energetische therapie op mijn pad. Dit maakte voor mij het plaatje compleet. Ik maakte kennis met de energetische methode van Janosh. Deze methode zorgde ervoor dat ik nog meer los kwam van mijn niet gewenste overtuigingen, gewoontes en programma's. De hologrammen en activaties van Janosh hebben een helend effect op DNA niveau en herprogrammeren jouw DNA. Hierdoor kom je vrij van je overtuigingen. Je voelt de vrijheid om die dingen te doen die je heel graag wilt doen. Dingen die vanuit je hart opkomen.

Ik ben inmiddels energetisch therapeut. Door middel van het scannen van het energieveld van de cliënt geef ik cliënten inzicht in de onderwerpen die op dat moment bij de hen spelen. Met dit inzicht wordt een innerlijk proces gestart. Dit leidt tot het loskomen van oude overtuigingen, gewoontes en programma's dat weer leidt naar innerlijke groei.