Gesprekken en Sessies

Hoe zien de gesprekken en sessies eruit?

Oriënterend vitaliteitsgesprek

Een oriënterend vitaliteitsgesprek is een eerste kennismakingsgesprek. In dit gesprek geef ik uitleg over mijn werkwijze en ga ik samen met jou kijken wat jouw vraag is en waarin ik je kan gaan begeleiden. Hierbij zet ik mijn volgende specialisaties in:

  1. Orthomoleculaire Voedingsadvies
  2. Access Bars
  3. Access Energetische Facelift
  4. Energetische Sessie Janosh Methode

Afhankelijk van waar jouw behoefte ligt, wordt gekozen voor één van bovenstaande specialisaties of een combinatie hiervan.

Een afspraak voor het oriënterend vitaliteitsgesprek kan je telefonisch, via de mail of via het contactformulier op de contactpagina maken.

Orthomoleculair voedingsgesprek

Het eerste voedingsgesprek is een intakegesprek en duurt ca. 1,5 uur. Tijdens het oriënterend vitaliteitsgesprek geef ik een voorbeeld van een eetdagboek mee. Voorafgaande aan het intakegesprek ontvang ik het eetdagboek graag ingevuld via de mail van jou terug. Tijdens het intakegesprek wordt met het eetdagboek het huidige voedingspatroon besproken. Samen kijken we of aanpassingen in het voedingspatroon wenselijk zijn, om klachten te laten verminderen of zo mogelijk te laten verdwijnen. Vervolggesprekken duren een 1 uur.
 

Access Bars

De Access Bars vraagt geen voorbereidingstijd. Wil je sokken meenemen als je met blote voeten komt. Vanuit hygiënisch oogpunt wil ik graag dat mijn cliënten met sokken op de massagetafel liggen. Deze sessie duurt 60 minuten. Na een korte uitleg, neem je plaats op de massagetafel en kan ik met De Bars beginnen. Deze sessie kan vaker worden herhaald.

Access Energetische Facelift

Een Access Energetische Facelift vraagt geen voorbereidingstijd. Wil je sokken meenemen als je met blote voeten komt. Vanuit hygiënisch oogpunt wil ik graag dat mijn cliënten met sokken op de massagetafel liggen. Deze sessie duurt 70 minuten. Na een korte uitleg, neem je plaats op de massagetafel en kan ik met de Energetische Facelift beginnen. Deze sessie kan vaker worden herhaald.


Energetische Sessie Janosh Methode

Een Energetische Sessie vraagt geen voorbereidingstijd. De sessie duurt ongeveer 50 minuten. Na een korte uitleg stem ik me af op jouw energie en kijk ik in je ogen. Je ogen zijn de weerspiegeling van je ziel (jouw zijn, jouw essentie). Tijdens dit oogcontact scan ik jouw energieveld om te kijken waar jij op dit moment staat en waar je aan kan werken. Eén sessie is vaak genoeg om je voldoende inzicht te geven en een innerlijk proces op te starten.


Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch, via de mail of het contactformulier via de contactpagina.

Afspraken die niet worden nagekomen of niet tijdig (tenminste 48 uur van te voren) worden afgezegd, worden in verband met de gereserveerde tijd in rekening gebracht.