Energetische sessie

VITAAL door innerlijke ontwikkeling

Hologram zelfgenezing smal2

Heilige geometrie brengt je in contact met jezelf, elkaar, de planeet en de schepping. De hologrammen van Janosh zijn op deze geometrie gebaseerd en helpen je om een zuivere communicatie met de ziel op te starten. Wie ben ik? Wat wil ik? Waarom ben ik hier, op deze aarde? Via geometrie komt een ieder bij z’n eigen antwoorden, die liggen verborgen in het onderbewustzijn.

Jouw bewustzijn speelt een belangrijke rol bij het hebben van een vitaal lichaam. Je kunt je niet energiek en goed voelen omdat je van binnen merkt dat je tegen de natuur ingaat. Voel je onvrede in jezelf, dan worden jouw cellen daar mee gevoed. Op den duur kan dat leiden tot fysieke, emotionele en psychische klachten. Deze manier van werken biedt een oplossing om inzicht te krijgen in het proces dat bij jou van binnen gaande is.

Een energetische sessie richt zich op je innerlijke proces met als doel meer balans te krijgen in je leven. Balans tussen lichaam en geest, tussen verstand en gevoel. Een energetische sessie laat je contact maken met wie je daadwerkelijk bent om zo meer inzicht te krijgen in je behoeftes en talenten. Een energetisch sessie zorgt ervoor dat de ongewenste ervaringen, overtuigingen en gewoontes die in je cellen liggen opgeslagen losgelaten kunnen worden. Op het moment dat deze ongewenste ervaringen zijn losgelaten ontstaat ruimte voor nieuwe dingen.

De methode die ik gebruik is gebaseerd op de energetische codes en hologrammen van Janosh Art te Alkmaar. De energetische codes hebben allemaal een unieke, energetische trilling (frequentie), die je helpen een diepere laag van bewustzijn te activeren. Het is een helende methode waarmee je gelijk naar jouw kern gaat. Na één sessie start al een proces dat leidt naar eigenwaarde, zelfvertrouwen, heling en groei. Deze methode kan heel goed worden ingezet als basis voor persoonlijke ontwikkeling.